Kategóriák
ARISTON GENUS ONE 24 ERP fali kondenzációs kombi gázkazán 24 kW
329.990 Ft (259.835 Ft + ÁFA)

ARISTON GENUS ONE 24 ERP fali kondenzációs kombi gázkazán 24 kW

329.990 Ft (259.835 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Szállítási felár:
Gyártó cikkszám: 3301018
Cikkszám: 3301018
Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Tartós fűtés
One Kondenzációs technológia az új, szabadalmaztatott XtraTech hőcserélővel, melynek célja, hogy megbízható teljesítményt biztosítson az idő múlásával is.

Abszolút hatásfok
A ONE kondenzációs technológia és hőszabályozó kiegészítők fokozzák a hatékonyságot és teljesítményt, hogy elérje az A+ energiaosztályt. Az innovatív gyújtási rendszer automatikus égésvezérléssel és a gáz alkalmazkodóképességével automatikusan felismeri a gáz jellemzőit, és biztosítja az állandó fűtési teljesítményét, fejlett vezérlését és biztonságát bármilyen állapotban.
1:7-es modulációs arány a pontosabb energiafogyasztás érdekében, ami korlátozza a készülék sűrű ki-bekapcsolását.

Smart összeköttetés
Az Ariston NET segítségével bármikor beállítható, szerkeszthető és vezérelhető a meleg víz fűtése és hűtése az okostelefonja vagy számítógépe segítségével, bárhol is legyen.
Használatra kész BusBridgeNet® technológia, amely kommunikálhat más Ariston termékekkel, hogy az energiafogyasztás optimalizálása érdekében a termékeket (és energiaforrásokat) összeillessze és összehangolja.

Teljes kényelem
A készüléket Auto és Comfort funkciókkal láttuk el.

Hi-tech külső
LCD kijelző teljes szöveggel és intuitív menüvel, amellyel a kívánt hőmérséklet könnyen beállítható, és a funkciók aktiválhatók.